Felhasználási feltételek

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ár változtatási jogát fent tarjuk, kivéve, ha nincs másképp feltüntetve. Az az ár érvényes, melyet a vásárló a rendeléskor megerősít. A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget.

A megrendelt árut futárszolgálattal, utánvétes csomagban küldjük. A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség: 1,800 Ft utánvétes, és átutalásos csomagonként. Átutalással is lehet fizetni. A szállítás előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a megrendelt árukat több csomagban szállítjuk, akkor a többlet szállítási költséget fedezzük. A szállítás kockázatát mindig a feladó vállalja.

Garantáljuk a megrendelt, de nem használt visszaküldött áru visszavételét az átvétel napjától számított 14 napon belül. Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést. Az áru értékét visszatérítjük Önnek az áru beérkezését követő 15 napon belül vagy a megbeszéltek alapján másik terméket küldünk. A visszaküldött áru szállítási költségei a vásárlót terhelik. 45/2014 kormányrendelet alapján. Kérném vegyék figyelembe, hogy az elállási jog, csak az árú átvételét követően lép érvénybe. 

Az eladó tiszteletben tartja a fogyasztóvédelem által kiadott szabályzatot. Az eladó köteles kijelölni a reklamációkért felelős embert, mellyel a vásárló felveheti a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. A reklamációkról tartalmazó információt a honlapnak tartalmaznia kell, melynek megbízhatónak és egyszerűnek kell lennie. A reklamációkat a megadott militariatrend@gmail.com e-mail címre kell elküldeni, és az eladó 5 napon belül köteles a vásárlónak jelezni, hogy a reklamációt megkapta, és továbbá köteles tájékoztatni az ügy kimeneteléről.

Áruházunk szerteágazó termékpalettát kínál vásárlói számára, egyre több területet lefedő, folyamatosan bővülő termékkínálattal. A honlapon szereplő termékek frissítését kollégáink nap, mint nap folyamatosan végzik, párhuzamosan az új termékek / termékcsoportok feltöltésével. Azonban a rendkívül időigényes feladat végrehajtása közben sajnos előfordulhat, hogy szerepelnek az oldalon valójában már nem elérhető termékek is. Az oldalon szereplő képek és szöveges információk tartalmazhatnak elírásokat, pontatlan vagy hibás adatokat, melyekért sajnos felelősséget vállalni nem áll módunkban. A képek nem minden esetben azonosak teljes mértékben a termékkel(szín, méret, stb.) Ha az ár olyan gyorsan változik, hogy az eladó nem tudja időben megváltoztatni, akkor értesíti a vevőt és biztosítja a visszamondást vagy más termék rendelését. Esetleges konfliktusokat az eladó és a vásárló egymás közt próbálja megoldani.

A termék kicserélése nem lehetséges azokban az esetekben, amikor a vásárló különleges igényeihez volt hozzászabva, és amik sajátos tulajdonságai miatt nem alkalmasak a visszaküldésre. A visszaküldés nem lehetséges azok a felszerelések és cipők esetében sem, amelyekhez nincs meg a gyári csomagolás. 

Bakancsaink egy része nem eredeti katonai, hanem után gyártott repro termék. Ezeket nem hatósági, vagy katonai szervek részére gyártják, ezért nem is alkalmasak ezen célokra. A garancia ezekre a termékekre ilyen esetben nem érvényesíthető.  Amennyiben nem biztos a lábbeli ilyen beazonosításában, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére. Kérném vásárlás előtt olvassa el a lábbeli felhasználási, és karbantartási útmutatónkat. 

A rendvédelmi dolgozók részére nyújtott 5% kedvezmény, csak boltunkban, 1041 Budapest Templom utca 4 vehető igénybe, az ezt igazoló igazolvány felmutatása után. Ez a kedvezmény az akciós termékeknél nem felhasználható, mert ezen termékekből további kedvezmény nem adható. Kedvezmények nem összevonhatóak!! 

Használt vagy kiállított termékeket nem áll módunkban cserélni, vagy visszavenni. Ezekre a termékekre garancia jog sem érvényesíthető. Amennyiben kétségei vannak ezen termékkel kapcsolatban akkor személyesen is megtekintheti boltunkban. 1041 Budapest Templom utca 4

Facebook
Google+