Szállitási információk

Bemutató boltunk címe:  1041 Budapest Újpest Templom utca 4

Termékeink itt személyesen is megvásárolhatóak!!

Ügyfélszolgálat:+3620 5666-446, 

Bankszámla szám: Raiffeisen bank: 12011526-01529230-00100009

Vételár és a szállítás költségei. 
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár. A szállítási költség a szállítás helyétől illetve a csomag értekétől, súlyától függően változhat. A szállítási költségek a futárszolgálat árai szerint alakulnak. A Magyarország területére feladott áruk ára az áfa-t is tartalmazza. 
Felhívjuk figyelmét arra, hogy az úgynevezett harmadik országból történő megrendelés és oda küldött termék után az adott országban érvényes vám és bevitellel kapcsolatos költségek a vevőt terhelik.
Csomagolási költséget nem számítunk fel.
A szállítási költség az utánvét díját is tartalmazza. Kérem, vegyék figyelembe, hogy üzletünkben jelenleg NEM lehetséges KÁRTYÁS vásárlás. PayPal opciós fizetés sem lehetséges.

A megrendelt árut utánvétes csomagban küldjük. A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költséget: kb. 1.800 Ft utánvétes, és átutalásos csomagonként. A szállítási költség súlytól és összegtől függően változhat. Átutalással is lehet fizetni. A szállítás előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a megrendelt árukat több csomagban szállítjuk, a többlet postaköltséget fedezzük. A szállítás kockázatát az eladó vállalja. A szállítás időtartama függ a futárszolgálattól, de maximum 1 hét lehet. Amennyiben több időt venne igénybe, a vásárlót tájékoztatjuk róla, és élhet a lemondás jogával amennyiben nem megfelelő a részére. 

Garantáljuk a megrendelt, de nem használt visszaküldött áru visszavételét az átvétel napjától számított 14 napon belül. Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést. Az áru értékét visszatérítjük Önnek az áru beérkezését követő 7 napon belül vagy a megbeszéltek alapján másik terméket küldünk. A visszaküldés nem lehetséges azok a felszerelések és cipők esetében, amelyekhez nincs meg a gyári csomagolás. A visszaküldött áru postaköltségei a vásárlót terhelik.

Csomagvisszaküldés címe: 1041 Budapest Templom utca 4  Militariatrend Kft. 

Facebook
Google+