Outdoor, túra,

További kategóriák

Profi felszerelés profi túrához!

Ön is a természet szerelmeseinek táborát gyarapítja? Nem telhet el anélkül a nyár, hogy ne fedezne fel újabb túraútvonalakat, ne éjszakázna a szabadban vagy hódítana meg újabb távolságokat? Hagyja maga mögött a civilizációt, de előtte készüljön fel alaposan a vadonra! A profi túrafelszereléshez szükséges eszközöket és kiegészítőket nálunk találja meg!

Miért válasszon minket? Termékkínálatinkban igazi professzionális termékeket talál, melyek nem csak a megfelelő felszerelést és a kényelmet biztosítják, de biztonságot is nyújtanak, és ha szükséges, a túlélésben is segítenek. Katonai bakancs, túraruhák, vadászati eszközök, hátizsákok, zseblámpák – ezeket nálunk mind minőségi kivitelezésben kaphatja meg.

Ránk van szüksége, ha a divatos dolgok helyett a tartósságot, a praktikumot és a használhatóságot keresi!

Írjon vagy hívjon és szerelkezzen fel profi eszközökkel a nagy út előtt, hiszen az outdoor kellékek elengedhetetlenek egy igazán jó túrázáshoz! Keressen fel minket még ma!

Kiváló ruházattal a felhőtlen túrázásért!

A túrázás kellemes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik szívesen vannak a friss levegőn – azonban mivel számos különböző terepet lehet felfedezni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruházatot választunk ki hozzá, hiszen a jó túra ruha még a testi épségünk megőrzésében is segít.

A túra ruhák egyik legfontosabb tulajdonsága a kényelmesség mellett a tartósság. Az erdőben, a hegygerincen nincs mód arra, hogy például a cipőnket lecseréljük, ezért olyan túra ruhákra van szükség, amelyekben nyugodtan indulhatunk útnak akár hosszabb távokra is. Mind a felsőruházatnak, mint a lábbeliknek meg kell felelni a fokozott igénybevételnek, de emellett a kényelmi funkciójuk és lényeges, mert gyakran akár egész napokat töltenek el bennük a túrázás szerelmesei.

Szeretne Ön is olyan túra ruhákat vásárolni, amelyekkel meg lesz elégedve, és amik segítenek Önnek, hogy még nagyobb öröm legyen a túrázás? Akkor érdemes szétnéznie nálunk, hiszen termékeink gondos odafigyeléssel lettek megalkotva! Rendeljen bátran Ön is!

Zseblámpa

A jó túra ruházat ismérvei

Egy túrához mindenképpen érdemes rétegesen öltözködni, hiszen az időjárás tud meglepetéseket okozni. Fontos, hogy a túra ruházat legalsó rétege, ami a testtel érintkezik, legyen puha anyagból, gyorsan száradjon, és jól szellőzzön. Nagy melegben valószínűleg nem is kell több ruha, csak egy tartalék pulóver, vagy dzseki, ami a szél és eső ellen véd. Hidegebb időszakban a második réteg célja a melegen tartás, a legkülsőé pedig a védelem az időjárás viszontagságai ellen.

A fejvédelemről ne feledkezzünk meg egyik évszakban sem! Nyáron is szükség van valamilyen fejfedőre, ami a napszúrás ellen véd. Ha nem célunk a rejtőzködés, válasszunk feltűnő színű anyagokat, hogyha esetleg eltévedünk, vagy bajba kerülünk, könnyebben megtalálhassanak.

A túra ruházatban a nadrágot tekintve nagyon fontos, hogy tartós, erős anyagból készüljön, elegendő mennyiségű zsebbel rendelkezzen, száradjon gyorsan és biztosítsa a megfelelő szellőzést. A túra ruházat egyik leglényegesebb darabja a túracipő. A lábbeli legyen hosszútávon is kényelmes, és tartsa megfelelően a bokát!

Profi túrafelszerelésért bátran válogasson webáruházunk kínálatából!

Túra ruházat


Tételek: 1 - 24 / 546 (23 oldal)
Google+