• Citadel Keshi Katana

Citadel Keshi Katana

  • Cikkszám: 78390
  • 960,000 Ft

Citadel Keshi Katana
Citadella fegyverek, egy mesteri kézimunka eredményei. Minden egyes darab egyedi, mert a kézzel készítés eredménye a kisebb eltérések gyártás folyamán.
Keshi jelentése"mák", amely a tárgya ennek a kardnak. A Tsuba megfeketített vasból készült,  ami a mákvirág leveleit formázza. Fuchi, Kashira és Menuki ábrázolják a virág szirmait. Egy másik fénypontja a markolat, ami először rája bőrrel, majd egy rendkívül finom tapintású barna bőrrel van szorosan körbe tekerve.
Végződések (Kurigata, kojiri, Koiguchi) bivaly szarvból készültek. Ezek díszítik a fekete, magasfényű lakkozott hüvelyt.
A borotvaéles penge1075 szénacélból készült, amelyet a hagyományos agyagbevonattal tesznek differenciálttá. Körülbelül 60 HRC élvonalában és 40 HRC edzett a penge hátoldala. A teljesebb (Bo-Hi)nak köszönhetően, amit szintén a rákovácsolt Habiki-nél is megtalálható, csökkenti a súlyt és biztosítja az optimális egyensúlyt. A polírozó mesternek köszönhetően előjönnek ennek a pengének a csodálatos vonalai. 
Minden kard mellé tartozik egy gyártási bizonyítvány, minőségi kard tok, egy Sageo selyem, és a párnázott Cordura táska a szállításhoz.
Markolat hossza 28,5 cm
Penge hossza 74 cm
Teljes hossz (hüvely nélkül) 103 cm
Súly (hüvely nélkül) 930 g
RENDELÉSRE!!! SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ 2-6 HÉT!!  50% ELŐLEG BEFIZETÉSE UTÁN ADJUK LE RÁ A GYÁRTÓNAK A RENDELÉST!!!

Facebook
Google+