Kanetsu japán konyhakés A japán séf kés hagyományos módon készül. A penge 33 rétegű rozsdamentes damaszt acélból áll. A magréteg VG10 acélból készül, Rockwell keménysége 60-61 °. Mindkét oldalán egy nikkel és ezüst réteg védi, emellett 15 damaszt acélréteg kovácsolva van. Az így kialakított penge a lehető legnagyobb éltartást és a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja. A tökéletes magasfényű polírozó anyag, valamint a Pakka és Cocobolo fából készült markolat, amely gesztenye alakja miatt ergonómiailag a kezében fekszik, tökéletesen lekerekíti ezt a remekművet. A felületi szerkezetet a hagyományos kovácsolási technikák tiszteleteként nyomják be. Sokoldalú használat - univerzális segítő a konyhában. Penge hossza 155 mm Teljes hossza 270 mm Súly 85 g
Sashimi hagyományos Japán filéző kés.Készült Japánban.Sashimi modell hagyományosan az egyik oldalán lapos, a másik oldalán pedig ferde éllel van ellát..
Egy egyszerű japán séf kés DebaEgy egyszerű hús kés.Japánban készült.A modell a Deba hagyományosan egy lapos vágott az egyik oldalon, egy ferde és a ..
Sekiryu Small Deba konyhakésEgy kicsi, praktikus Deba-stílusú kés, ahol a penge egyik oldala sima és a másik oldala le van vágva, ami sokkal pontosabb..
Az én első késem gyermek késGyermekkés, lekerekített pengével. A bőr korongokból készült markolat biztonságosan fekszik a kézben. Az erős acél kereszt..